За нас
    Фирма Енергоконсулт-СР ЕООД е създадена през 2001г. с предмет на дейност -Слънчеви колектори, котли на пелети,печки на пелети, проучване, проектиране, разработване на документация за обекти в областта на строителството, строително-монтажна дейност, консултации, възобновяеми енергийни източници. От месец август 2004год. фирмата е изключителен представител на австрийската фирма GASOKOL" производител на високоселективни и вакуумни слънчеви колектори предназначени както за малки, така и за големи слънчеви инсталации.  
     От 2007год. фирмата е представител на австрийската фирма FRÖLING" производител на котли на  дърва, чипс и пелети, а от 2008 на фирма RIKA производител на пелетни печки.
   
   Предлагаме на нашите клиенти пълен инженеринг на отоплителни и слънчеви системи -  предпроектно проучване, проектиране, доставка, монтаж, настройка, пуск и сервизна поддръжка/гаранционна и извън гаранционна/ на отоплителни системи с котли на газ и биомаса, системи от слънчеви колектори за топла вода, комбинирани системи с частично компенсиране на отоплението за еднофамилни къщи, хотели, жилищни сгради, общински обекти.     Фирмата е лицензиран доставчик по Програмата за енергийна ефективност в дома REECL, както и по програма КЛЕЕВИ на Европейската банка за възстановяване и развитие.  Перспективи за развитие и реализация - разширяване на дейността в областта на ВЕИ - слънчеви инсталации за еднофамилни къщи и хотели с възможност за задоволяване на нуждите от топла вода и частично компенсиране на отопление, големи инсталации за топла вода, инсталации за отопление и топла вода използващи гориво биомаса, комбинирани инсталации, внедряване на когенерационни инсталации.
   Висококвалифицирани специалисти извършват професионална инсталация и поддръжка на всяка соларна и котелна система.
 

Регистрация


Забравена парола